Waarom een Kinderfeestje thuis vieren? 

Rommel, drukte, veel organiseren… punten waar we tegenop zien met betrekking tot het vieren van een kinderfeestje aan huis. Het vraagt een hoop van ouders om alles in goede banen te leiden en na afloop zijn we vaak doodmoe. Gelukkig zijn er ook veel voordelen aan een feestje thuis. Zeker de moeite waard om daarop in te zoomen. 

Oost west, thuis best 

Jouw kind is vast gespannen voor zijn of haar kinderfeestje. Het maakt het vaak extra spannend om ook nog naar een andere omgeving te gaan. Extra prikkels en (meestal) nog meer andere kinderen om je heen. Thuis voelt het vertrouwd. En niet alleen voor jouw kind. Ook vriendjes en vriendinnetjes kennen de weg en zullen zich snel op hun gemak voelen. Dit zorgt juist voor minder drukke kinderen.  

Snacks en limo 

Bij veel feestjes buitenshuis betaal je extra voor een frietje, extra limonade, een ijsje of een zakje snoep. En als dat extra op is, betaal je vervolgens weer extra als er nog meer nodig blijkt te zijn. Daarnaast is de keuze vaak beperkt en krijgen we over het algemeen te maken met toch vooral meer ongezonde snacks. Bij jouw thuisfeestje bepaal jij wat de kinderen te eten en te drinken krijgen en ook hoeveel. Een extra kan limonade maken, is geen probleem. En voor een gezonde snack tussendoor is een fruitsalade een mooi alternatief. Misschien met een bolletjes ijs erbij, dat maakt het extra feestelijk! 

Vervoer 

Vriendjes en vriendinnetje wonen in de buurt en de school is vaak dichtbij. Het is geen probleem om ouders te vragen om hun kind bij jullie te brengen en weer op te halen. Je weet precies wanneer het feestje is afgelopen en er weer rust in huis zal zijn. Daarnaast ook geen gedoe met zitverhogers, het regelen van extra rij-ouders. En misschien wel het meest rustgevende: Jij hebt geen verantwoording over de veiligheid van kinderen onderweg.  

Uniek  

Thuis bepaal jij en zijn de mogelijkheden oneindig. Je kunt alles voorbereiden en zo leuk/ gek maken als je zelf wilt. Leuke versieringen in een bepaald thema, een bijpassende taart… Door deze eigenheid, maak je het feestje uniek. Dus niet een feestje als vele anderen. 

En even terugkomend op de minder fijne kanten van een kinderfeestje thuis. Feest met confetti is er voor jou! Met onze feesttassen met uitgewerkte en complete thema’s is het appeltje, eitje. Uniek, compleet, thuis, met veel plezier en zonder zorgen. Zelfs het opruimen aan het eind van het feest wordt makkelijk voor je gemaakt. Wil je er achter komen hoe? Bestel een feesttas! 

Feest met confetti? Schrijf je in!

Vul je e-mailadres en naam in om de Feest met confetti nieuwsbrief te ontvangen.