5 tips om cadeaus feestelijk in te pakken

Het is leuk om cadeautjes te krijgen, maar wij vinden het nog leuker om cadeautjes te geven. Het leukste is het als je je cadeautje vol trots kunt geven, omdat het zo mooi, leuk en origineel is ingepakt. Dit maakt het gebaar van geven nog specialer. Maar hoe geef je een mooi, leuk en origineel ingepakt cadeautje? Wij geven graag wat ideeën! 

 1. Cadeaupapier is er in allerlei soorten en maten. Kies voor stevig papier, dat heeft een luxere uitstraling en kun je mooi vouwen. Kies een bijpassende print bij het cadeau wat je geeft of kies juist voor effen gekleurd papier wat je zelf nog kunt opvrolijken met mooi lint en andere versiersels.

   

 2. Geef je cadeautje in een vrolijk cadeautasje. Maak het dicht met een mooi lint of touw en hang hier een kaartje aan met een lieve tekst.

   

 3. Maak gebruik van dubbelzijdig plakband om jouw cadeautje in te pakken. Strooi confetti, glitters of andere leuke kleine versiersels over het plakband heen. Dit maakt jouw cadeautje feestelijk.

   

 4. Pak je cadeautje in als een snoepje. Draai beide uiteindes en plak dit vast met een plakbandje. Doe over het plakband een mooi lint of touw heen. Het voordeel van deze manier van inpakken is dat het niet heel netjes hoeft om het er leuk uit te laten zien.

   

 5. Tenslotte….. Pak jouw cadeautje in met folie en stop daar wat confetti in! Dit kan direct, maar de folie kun je ook over het al reeds ingepakte cadeau doen met daartussen natuurlijk wat confetti. Laat het feestje maar beginnen!


Succes met het inpakken van jouw mooie, leuke en origineel ingepakte cadeau. En, daarna heel veel plezier bij het geven.
 

Feest met confetti? Schrijf je in!

Vul je e-mailadres en naam in om de Feest met confetti nieuwsbrief te ontvangen.