Nancy en Linda

Welkom bij Feest met confetti! Wat een feest dat je op onze website terecht bent gekomen. Wij zijn Nancy en Linda en vinden het een mooie uitdaging om complete, unieke feestjes te ontwerpen waarin de ontspanning voor de jarige, maar ook de ouders voorop staat. 

Wij zijn twee liefdevolle moeders met knappe, soms ondeugende en vrolijke kinderen van verschillende leeftijden. Nancy is gespecialiseerd in alles wat meisjes leuk vinden door haar twee dochters en Linda is daarentegen gespecialiseerd in alles wat jongens leuk vinden door haar vier zonen. Een mooie combinatie om een totaal aanbod voor Feest met confetti te ontwerpen

Naast ons werk voor Feest met confetti zijn we beide werkzaam binnen het basisonderwijs en gebruiken wij onze brede interesses als zzp’ers voor andere bedrijfjes. De ervaring als individuele zzp’er, onze gelijke creatieve ideeën en onze passie om te ondernemen, hebben ons ertoe gezet om aan de slag te gaan met het ontwerpen van unieke en complete kinderfeestjes.  

party_good_vibes_only_300px

Onze feesttassen bevatten complete, unieke feestjesmet confetti! Net wat extra’s om het totaal nog feestelijker te maken. Veel plezier met het kiezen van het leukste kinderfeestje voor jouw zoon of dochter. En heb je vragen? Wij beantwoorden ze met liefde en denken graag met je mee.  

Feest met confetti ook voor je kind? Schrijf jullie in!

Vul je naam, e-mailadres, de naam en de geboortedatum van jouw kind(eren) hier.

Je ontvangt voor de verjaardag van je kind(eren) een cadeautje in je mail van ons.

Feest met confetti? Schrijf je in!

Vul je e-mailadres en naam in om de Feest met confetti nieuwsbrief te ontvangen.