Werkwijze

Een feesttas bestellen, wat kan ik verwachten?
Voordat je besluit om een feesttas te bestellen, vertellen we je graag wat je hiervan allemaal kunt verwachten. Welke bestelopties zijn er? Waaruit bestaat de basis feesttas? Welke uitbreidingsmogelijkheden zijn er? En hoeveel tijd ben ik kwijt aan de voorbereiding?

De feesttas bestellen
Na het kiezen van het thema voor het leukste feestje voor jouw kind, kom je bij de bestelpagina van dat thema. Hier kun je aangeven met hoeveel kinderen je het feestje wilt gaan vieren. De basisfeesttas is samengesteld voor 6 kinderen. Deze kun je uitbreiden tot maximaal 10 kinderen. Iedere basisfeesttas heeft een vaste prijs. Deze prijs is zichtbaar in je orderoverzicht onderaan de bestelpagina van het betreffende thema. Dit kan per thema verschillen.

Met de basisfeesttas heb je alles in huis voor het kunnen uitvoeren van het volledige feestje. De basisfeesttas bevat altijd een uitgeschreven draaiboek en alle benodigdheden voor de uitvoer van de spellen, activiteiten en knutsels. Per thema kan de inhoud anders zijn. Dit staat bij iedere feesttas omschreven, zodat je weet wat je kunt verwachten.

Voor nog meer confetti bij het feestje, kun je kiezen voor extra uitbreidingen. Voeg het versierpakket met bijpassende themaversiering toe, het kledingpakket voor extra themagevoel of het traktatiepakket om het feestje feestelijk af te sluiten. Bij het aanvinken van deze opties, zie je in het orderoverzicht wat totaalprijs zal zijn. Bij het bestellen van het totale pakket, krijg je €15,- korting.

Verzending
Heb je besteld? Dan zijn wij aan de beurt om alles voor jouw kind in orde te maken en te versturen. Alle feestjes worden geleverd in een echte feesttas (met confetti 😉 ). Indien je extra uitbreidingen bestelt, zullen deze geleverd worden in een extra feesttas. De feesttassen stellen wij met zorg samen en versturen wij in een stevige kartonnen doos. De verzendkosten van de feesttassen hebben wij al opgenomen in de prijs. Er komen dus geen extra verzendkosten bij.

Natuurlijk proberen wij jouw bestelling zo spoedig mogelijk te versturen. Echter hanteren wij een verzendtermijn van maximaal 5 werkdagen, na het ontvangen van de betaling. In drukke periodes bij de bezorgdiensten kan het ook wat langer duren voordat je jouw bestelling ontvangt. Bestel dus op tijd om er zeker van te zijn dat je het leukste feestje kunt gaan vieren.

Mocht er na ontvangst iets niet in orde zijn, laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten. Wij doen er alles aan om het in orde te maken en zullen altijd zoeken naar een oplossing. Mocht je meer willen weten over bijvoorbeeld het bestellen, verzenden en je recht op retourneren, dan kun je dit vinden in de algemene voorwaarden op de website.

Het feestje
Je hebt de feesttas ontvangen en de datum van het feestje komt in zicht. De handleiding vertelt jou precies wat je aan voorbereidingen moet doen. Ons doel hierbij is om de ouders zoveel mogelijk te ontlasten. Dus geloof ons, meer dan 30 minuten zal dit niet zijn. In principe wijst alles voor zich, maar een paar kleine voorbereidingen zijn nodig. Bijvoorbeeld het dekken van de tafel, het klaarleggen van de knutsels en/of spellen en de traktaties (indien mee besteld).

Daarnaast heb je wellicht zelf nog de wens om het feestje aan te vullen met een lunch en andere lekkernijen. Dit leveren wij niet mee in de feesttassen en zul je dus zelf, als extra confetti, nog kunnen toevoegen.

Het feestje kan beginnen! Heel veel plezier en vergeet vooral niet om te genieten met wat lekkers erbij voor jezelf.

Feest met confetti ook voor je kind? Schrijf jullie in!

Vul je naam, e-mailadres, de naam en de geboortedatum van jouw kind(eren) hier.

Je ontvangt voor de verjaardag van je kind(eren) een cadeautje in je mail van ons.

Feest met confetti? Schrijf je in!

Vul je e-mailadres en naam in om de Feest met confetti nieuwsbrief te ontvangen.